Семейство Симпсън“ пак предсказаха бъдещето.  Сценаристите на популярната анимационна комедия

...
Семейство Симпсън“ пак предсказаха бъдещето.  Сценаристите на популярната анимационна комедия
Коментари Харесай

„Семейство Симпсън“ пак предсказаха бъдещето

„ Семейство Симпсън “ отново предсказаха бъдещето.  Сценаристите на известната анимационна комедия ” Семейство Симпсън ” са известни с това, че постоянно предсказват бъдещето.

Изобразяването на избрани случки от действителния живот, които са се случили преди този момент в епизод на дългогодишното телевизионно шоу, се е трансформирало в съществена характерност на “Семейство Симпсън ” и почитателите бързо ги показват.

Сега се оказва, че сценаристите може би са го създали отново; този път в фрагмент от сериала от 2015 година е отразен надпис “Тръмп 2024 ” с Хоумър Симпсън в сцената, който препраща към действителната обстановка, когато Доналд Тръмп разгласи, че ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати на изборите през 2024 година, съобщи “Giant Freaking Robot ”.

Снимка на въпросната сцена, озаглавена “Trumptastic Voyage ”, която беше качена през 2015 година в YouTube, си проправи път до Twitter посредством Ал Джийн. Джийн е сценарист на “Семейство Симпсън ” и разгласява фотографията в обществените мрежи, с цел да подчертае по какъв начин сценаристите на сериала са склонни да предсказват какво в действителност ще се случи с високопоставени звезди и политици, участващи в сериала.

С оповестяването на Доналд Тръмп, че ще се кандидатира за президент за трети път в политическата си кариера, наподобява, че “Семейство Симпсън ” имат още една премия към пояса си с предсказания на случки, които се появяват в сериала, преди да се случат в действителността.

Най-известният случай, в който “Семейство Симпсън ” предсказва бъдещето, е в епизода от сезон 11, озаглавен “Барт в бъдещето ”. В епизода Лиса Симпсън е президент на Съединените щати и загатва за бюджетен проблем, който е наследила от президента Тръмп – леко мигане към неговата първа кандидатура на президентските избори през 2016 година, когато в последна сметка той победи Хилъри Клинтън. По това време, когато се излъчва през март 2000 година, епизодът е шегаджийски, само че 16 години по-късно, когато Доналд Тръмп фактически се кандидатира за президент и печели, той още веднъж придобива известност. /БГНЕС

Катастрофа затвори Прохода на Републиката

 

„ Семейство Симпсън “ отново предсказаха бъдещето

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР